Glas Javnosti

DR MILADIN ŠEVARLIĆ: HRANA KAO ORUŽJE

Glas Penzionera
Autor: Glas Javnosti

Organska hrana je budućnost svake ozbiljne države, dok GMO vodi u ropstvo i stanje permanentne uslovljenosti „kooperativnošću“ koja daje mogućnost da se GMO seme kupi jer nad njim proizvođači imaju monopol, kao i nad životima korisnika koji već u trećoj generaciji postaju sterilni i sa teškim obolenjima.

Mudra državna rukovodstva su u ustavne odredbe ugradila zabranu prodaje izvorišta vode i najkvalitetnijih oranica strancima, dok ona druga, bez dovoljne nacionalne svesti i odgovornosti, sve što mogu prodaju i time dovode svoj narod u stanje ropstva u sopstvenoj državi, dok mu život zavisi od dobre volje stranog gospodara. Ugašeno je već oko 2.000 sela a prodat je strancima i najveći broj izvorišta pitke vode, agresivno se prodaju i banje, dok se poljoprivreda smanjenjem subvencija intenzivno urušava.

 Jedan od preduslova za normalan i zdrav život je zaštita i očuvanje životne sredine. U svetu smo među vodećim državama po zagađenosti vazduha i kompletne životne sredine, a na dodatno ugrožavanje života svih će uticati planirana eksploatacija jadarita, koja je opasna ne samo zbog velikih ekoloških zagađenja već i zbog enermne potrošnje pijaće vode koja će prevazići potrošnju iste u čitavoj Srbiji.

Oni koji odlučuju o tome moraju staviti na vagu i pitanje zdravlja i opstanka nacije.

 O tome i mnogo čemu drugom smo razgovarali sa Prof Dr Miladinom Ševarlićem, a ceo razgovor pogledajte na našem kanalu:

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR