Glas Javnosti

TURISTIČKIM POSLENICIMA SVANULO: Vest o otvaranju GRČKE za goste iz Srbije USIJALA TELEFONE AGENCIJA

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Nije trebalo mnogo čekati na reakcije posle informacije da će biti omogućen ulazak u grčku turistima iz Srbije koji su vakcinisani ili imaju negativan PCR, odnosno antigenski tekst. Sudeći po informacijama koje smo dobili iz agencija, turističkim poslenicima je svanulo, jer su se njihovi telefoni usijali od poziva građana.

-Za razliku od prethodnih dana kada su telefoni bili gotovo nemi, ili su zabeleženi samo sporadični pozivi, od trenutka kada je objavljena dobra vest o otvaranju grčke granice za turiste iz Srbije, telefoni non-stop zvone, a 22 linije su gotovo stalno zauzete- kaže za “Glas javnosti” Jelena Milanović, komercijalni direktor agencije Viva Travel.

U agenciji su, dodaje, bili zatečeni, naravno u najpozitivnijem smislu, ovakvom reakcijom građana. To im je, kaže, vratilo osmeh na lica.

-Vest o otvaranju grčkih granica nas je veoma obradovala. Mnogo znači u svakom smislu za sve zainteresovane strane. Nama će pružiti prilika da realizujemo zamenske vaučere i iskoristimo novac koji je prebačen u Grčku. Putnici će takođe moći da otputuju na omiljenu destinaciju, a grčki partneri će nastaviti sa radom – ističe Jelena Milanović.

Objašnjava da građane koji zovu najviše zanima da li će agencija u ponudi imati baš one aranžmane koje su ranije uplatili. Ljudi su se, kako primećuje, umorili od svega, željni su putovanja, jedva čekaju da odu negde na odmor.

-Svi putnici koji su uplatili destinacije koje su otvorene mogu da iskoriste svoje vaučere, a oni koji su uplatili destinacije koje su još uvek zatvorene će morati još malo da se strpe do otvaranja tih destinacija. Mi trenutno imamo neka rešenja za putnike koji su uplatili evropske gradove autobusom i svakodnevno radimo na novim mogućnostima u odnosu na to šta nam situacija dozvoljava – kaže Milanović.

Još uvek, kako objašnjava, nemaju odgovore na sva pitanja, niti sve potrebne informacije, s obzirom na to da je vest nova, ali maksimalno rade na tome da klijentima izađu u susret. Najvažnije je, ističe, da se granica otvara.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR