Glas Javnosti

TUGA U KUĆI POGINULOG DEČAKA: Vrata izlepljena nalepnicama iz crtanih filmova, NA JEDNOJ PIŠE SRCEPARAJUĆA PORUKA!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Novinari su pokušali da komuniciraju sa porodicom nastradalog mališana (4) koji je juče ispao iz autobusa u Zemunu.

U trenutku nesreće dečak je bio sa bakom koja je šokirana na mestu nesreće rekla samo: "Šta ću sad da radim, nemam nikoga sem njega", ispričali su svedoci tragedije.

Na vratima stana bake preminulog dečaka novinare je zatekao potresan prizor. Vrata su ukrašena razločitim nalepnicama likova iz crtanih filmova, na jednoj piše "Bakino pile".

Baka nastradalog mališana otvorila je vrata novinarima, međutim nije uspela da izusti ni reč. Vidno potresena i obučena u crno samo se povukla u svoje prostorije.

Roditelji nastradalog mališana koji žive na drugoj adresi, takođe, nisu bili sposobni da komuniciraju s medijima.

- Molim vas nemojte više dolaziti - rekli su kratko iz porodice preminulog dečaka.

Mališan je preminuo nakon što je ispao sa zadnjih vrata autobusa, jer je, kako se sumnja, vozač prebrzo zatvorio vrata i krenuo, a dečak je pao na beton i udario glavu o ivičnjak. Odmah je izgubio svest. Ljudi na stanici pojurili su da mu pomognu, davali mu veštačko disanje do dolaska lekara, međutim ubrzo nakon toga podlegao je teškim povredama...

Vozač autobusa je nastavio dalje sa stanice, jer, kako su saopštili iz GSP-a, nije ni primetio, niti mu je neko rekao da se dogodila tragedija. On je suspendovan i istraga je u toku.

(Glas Javnosti/ Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR