Glas Javnosti

DEVOJKA PALA NA VOZAČKOM ISPITU, A NIJE NI UPALILA AUTOMOBIL: Ljudi se šokirali kada su saznali razlog

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Devojka iz Lankašira je pala na vozačkom ispitu, a nije ni starovala automobil.

Devojka iz Lankašira u Engleskoj pala je na vozačkom ispitu, a nije ni upalila automobil i počela s vožnjom, prenose britanski mediji. Razlog pada na ispitu je neverovatan i devojka je, podelivši ovu vest, mnoge iznenadila.


Kada je ispitivač seo u automobil, primetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu, a potom je oborio devojku na ispitu jer je "automobil bio prljav i nespreman za vožnju". Pol Tarner, otac 17-godišnje devojke, rekao je da komadići gumice uopšte nisu bili od njegove ćerke jer automobil u koji je sela nije njen, već ispitivačev. Jednom od ispitivača ostali su tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku.


"Nije kao da su bile prazne konzerve ili smeće svuda. Cela situacija je suluda. Raspravljali su deset minuta, ali nije popustio. Pala je ispit a da nije ni vozila. Bila je žalosna i u suzama, a nije uspela da dobije ni povraćaj novca koji je tražila jer priliku za ispit praktično nije ni dobila", rekao je Pol Tarner.


Vozački ispit u Engleskoj trenutno košta 64 funte, a čeka se mesecima, što samo otežava polaganje jer prolazi puno vremena bez vožnje.

"Moja ćerka je toliko štedela za ovo. Baš je nepravedno", zaključuje otac, a iz agencije za vožnju i sigurnost vozila kažu: "Izdate su smernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti pre testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze korona virusom. To se mora poštovati".


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR