Glas Javnosti
Posta

TOTALNI KOLAPS NA PUTU ZA ZLATIBOR: Desetine automobila ZAGLAVLJENO u koloni

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru u popodnevnim satima došlo je do saobrćajne nezgode koja je izazvala kolaps u saobraćaju na ovoj deonici.

Dugačka kolona vozila formirana je pre ulaza u tunel, a vozači su duže od pola sata čekali da nastave put.

"Na putu je pravi kolaps, zbog snega je smanjena vidljivost, a saobraćajna nezgoda samo još dodatano pogoršala stvari. Čekamo čistač da prođe kako bi mogli bezbedno da nastavimo put, ovako ne smemo da se usudimo dalje", kaže jedan vozač, piše B92.Pretpostavlja se da je uzrok nezgode neprilagođenost vožnje uslovima na putu, jer je zbog snega koji je padao prethodnih sati kolovoz bio klizav.

Susnežica i sneg koji su tokom noći padali na ovom području nisu iazazvali druge veće probleme, svi putevi prvog prioriteta su prohodni, a mehanizacija je na terenu ukoliko dođe do intenziviranja padavina."Putevi se čiste po prioritetima, mehanizacija je upućena na kritične tačke. Za sada je situacija u svim pravcima pod kontrolom i nije bilo potrebe da uvode zabrane za šlepere. Još jednom apelujemo da vozači i dalje na put kreću sa zimskom opremom, da ne pretiču čistače ako ih sustignu na putu i da svoju vožnju prilagode uslovima na kolovozu", izjavio je Alen Mušanović iz JP Putevi Užice.

Svi putevi su prohodni i na teritoriji Novog Pazara, kao i kritične tačke koje vode ka Pešteru.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP