Glas Javnosti

TOKOM SABORA VIOLINISTA OPAKA PRAVILA I MERE : Građani spremite novčanike ukoliko ne budete poštovali OVA pravila

Društvo
Autor: Glas javnosti

Manifestacija koja je preporodila Pranjane i oživela čitav suvoborski kraj biće održana i ove godine. Sabor violinista zakazan je za 19.,20. i 21. avgust . U skladu sa kvadraturom obavezaće se na ekološku taksu koja ima za cilj da komunalne službe vode računa o higijeni i smeću

Kako prenosi RINA očekuje sa da ponovo okupi na desetine hiljada posetilaca na saboru violinista

Osim što se na velikoj pozornici dokazuju njabolji violinisti, ovaj događaj od izuzetne je koristi za mnoge meštane koji tada izdaju svoje parcele za potrebe brojnih ugostitelja. Da nema zloupotreba ni sa jedne ni sa druge strane računa vodi opština Gornji Milanovac  


Opština će sa Elektrodistribucijom obezbediti priključke, ali električnu energiju dobiće samo one lokacije koje imaju saglasnost. Najstrožije i u skladu sa Zakonom biće zabranjeno priključivanje na kućne mreže pre svega iz bezbednosnih razloga, a na tome će raditi posebne inspekcije koje će pisati kazne.


Za privatna domaćinstva one će se kretati do 100.000 dinara dok će pravna lica prekršaj plaćati četiri puta više.

- Кrenule su opsežne pripreme za Sabor violinista Srbije. Ove godine ćemo imati i najkvalitetnije violiniste kao i prateći sadržaj. Pozivam sve ljubitelje ovog zvuka da nam se pridruže i da uživaju sa nama. Opštinska uprava je u toku izrade novih skupštinskih odluka koje ćemo donetu na Skupštini, s obzirom da je Opština osnivač manifestacije i organizator. Ovim odlukama će se pravno urediti Sabor tako da niko neće moći da koriste te datume na svoju ruku, već će morati dobiti odluku opštine Gornji Milanovac - kazao je Dejan Кovačević predsednik opštine.


Dodaju da su ugostitelji svakako važni za svaku manifestaciju, ali kada je Sabor violinista u pitanju moraće da se vodi računa o interesu manifestacije i neće se dozvoliti divljanje.

Cena pića takođe će biti pod kontrolom, a inspekcijski organi će sve kontrolisati. Cena točenog piva ostaće na prošlogodišnjem nivou od 150 dinara dok će saborsko flaširano biti limitirano i najverovatnije koštati 250 dinara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR