Glas Javnosti

Tinejdžerku (18) iz Srbije oteo poslodavac u Italiji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Državljanin Bangladeša (39) uhapšen je 30. septembra zbog sumnje da je oteo tinejdžerku (18) iz Srbije, koja je bila zaposlena u njegovoj firmi u italijanskom gradu Trstu.

Kako prenose lokalni mediji, otmičar je posle smene ponudio Srpkinji da je poveze kući u mesto Linjano Pineta, ali je nastavio autoputem u nepoznatom pravcu.

„Devojka ga je molila da je pusti, ali je on nije poslušao, već je nastavio da je vozi dalje od kuće. Međutim, ona je uspela da pošalje nekoliko poruka drugarici, kojoj se požalila da je na autoputu s poslodavcem protiv svoje volje. Njena drugarica je potom pozvala policiju“, piše Kurir

Otmičar je, videvši policijsko vozilo, dao gas i nastavio da beži. Međutim, patrola ga je sustigla i zaustavila, nakon čega je uhapšen.

„Ispričala je da joj je nudio i novac za usluge koje je uvek odbijala. Ostala je zaposlena u njegovoj firmi samo zato što joj je neophodan novac za život. Policija je zaplenila mobilni telefon osumnjičenog i u njemu pronašla poruke koje dokazuju da je uznemiravao svoju radnicu“, dodaje sagovornik lokalnih medija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR