Glas Javnosti

TERETNJACI NA HORGOŠU ČEKAJU ŠEST SATI! Na ovim saobraćajnicama OČEKUJU SE ZASTOJI zbog radova

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju šest sati na izlazu iz zemlje, najnovija je informacija Uprave granične policije, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja vozila.

Putevi Srbije upozoravaju na radove na potezu Gazela - Autokomanda koji će u ponedeljak od 8 do 17 časova dovesti do usporenog odvijanja saobraćaja, jer će zaustavna traka biti zatvorena, a vozila će koristiti voznu i preticajnu traku.

Zbog radova na pojačanom održavanju saobraćaj se na deonici Gložan - Begeč u periodu od 7 do 17 časova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, po deonicama od po 500 metara. Planirani rok završetka radova je 3. jun ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Na deonici Vršac - Straža u toku su radovi na sanaciji pločastih propusta koji su planirani do 1. jula, a odvijaju se uz naizmenično propuštanje vozila jednom kolovoznom trakom regulisano semaforom.

Na autoputu E-75, kod petlje Bubanj Potok saobraćaj se preusmerava iz pravca Beograda na voznu i preticajnu saobraćajnu traku do ispod novoizgrađenih delova mostova 31 i 32, gde se u dužini od 30 metara preusmerava na voznu i zaustavnu traku, a zatim se ponovo vraća na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

Iz pravca Niša ka Beogradu saobraćaj se preusmerava na zaustavnu saobraćajnu traku i proširenje kod mostova 31 i 32 radi izgradnje nosača mostova 31 i 32.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP