Glas Javnosti

SVESRPSKI SABOR MENJA TRASE: Izmene saobraćaja i zatvaranje ulica u Beogradu

Društvo
Autor: Glas javnosti

U centru Beograd u subotu će biti promenjen režim linija javnog prevoza zbog održavanja manifestacije "Svesrpski sabor 2024", saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Od 15 do 19 časova za saobraćaj će biti zatvorene ulice Studentski trg, Vasina, deo Francuske (uz slobodan pristup terminusu „Trg republike“), Kolarčeva, Terazije, deo Trga Nikole Pašića i Kralja Milana.

U tom periodu trolejbusi sa linija 28 i 41 se ukidaju, linija 40 se pojačava, dok će trolejbusi sa linije 29 saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija.

Autobusi sa linije 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Trg republike – Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Dečanska – Trg Nikole Pašića – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom.


Linije 24, 26, 37 i 44 će u smeru ka periferiji saobraćati na trasi: Cara Dušana za linije 24 i 26 i Venizelosova za linije 37 i 44 – Francuska – terminus „Trg republike“ – Braće Jugovića – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnim trasama, a koristiće stajalište „Trg republike“, koje u redovnom režimu koristi linija 27.

U smeru ka Dorćolu autobusi će saobraćati sledećom trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Dečanska – Braće Jugovića – Francuska i dalje redovnim trasama i koristiće stajalište „Dom omladine“, koje u redovnom režimu koriste linije 16, 27E, 35, 58 i 95.

Autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu republike saobraćati na sledeći način: Bulevar kralja Aleksandra – Dečanska – Braće Jugovića – Francuska.

U u smeru ka Trgu republike vozila sa linija 32E i 43 koristiće trasu: Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike, navodi se u saopštenju.

Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR