Glas Javnosti

SVE MOŽE ONLAJN, ALI RODITELJI MORAJU DA STOJE U REDU ZA DEČIJE PAKETIĆE! Šta se krije iza gužve ispred novobeogradske opštine (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Scene velikog reda ispred opštine Novi Beograd ponovo su tema društvenih mreža od jutros.

Ispred Opštine novi Beograd stvorio se  ogroman red, a uzrok je, kao i juče dodela novogodišnjih paketića za najmlađe. Snimak sa lica mesta od jutros kruži društvenim mrežama, a iz Opštine Novi Beograd tvrde da je interesovanje roditelja veliko. Juče je počela dodela novogodišnjih paketića mališanima sa Novog Beograda, a ono po čemu se razlikuje od prošlih godina je i novčani pokloni.

Naime, ove godine sva deca sa Novog Beograda uzrasta do 12 godina imaju pravo na besplatan novogodišnji paketić. Međutim, ovaj put dobija se i vaučer za sportsku opremu od 6.000 dinara koji će dobiti svi mlađi od 15 godina koje rodilji budu prijavili u Servisnom centru Opštine.

 

Kako kažu iz ove Opštine, prijave će trajati sve dok bude bilo interesovanja, a vaučeri i paketići obezbeđeni su za svu decu. Radno vreme Servisnog centra je od 8 do 20 časova, a potrebna dokumentacija koju svaki roditelj mora da prijavi je lična karta roditelja, đačka knjižica za osnovce i zdravstvena knjižica za sve mlađe od 7 godina.

Onlajn prijava na sajtu ne postoji, pa to objašnjava velike redove i prvog i drugog dana od početka prijave.

Ranijih godina, i druge beogradske opštine su imale sličnu akciju, ali do sada prijava je samo u novobeogradskoj opštini. Kako su nam reklu u opštini Čukarica, još nemaju informaciju da li će i čukarički mališani imati poklone kao i njihovi drugari sa Novog Beograda.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR