Glas Javnosti

SVE ČEŠĆI INCIDENTI U MIGRANTSKIM CENTRIMA (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

U poslednje vreme su učestali incidenti kako u migrantskim centrima, tako i van njih. Koji su razlozi nije poznato, ali da je sve oko ovog problema prekriveno velom tajne je više nego očigledno. Na društvenim mrežama se objavljuju snimci transporta migranata sa lokacije na lokaciju, takođe i njihov navodni ulazak preko granice iako je u Srbiji vanredno stanje i granice "hermetički zatvorene"....

Poslednji u nizu incidenata su događaji u Obrenovcu i Krnjači. Razni portali objavljuju informacije od toga da je bilo "sitnih" čarki među migrantima, do toga da su pretukli radnike Crvenog krsta i napadali vojnike, te da su pojedini migranti oteli nekoliko pušaka vojnicima.

Nedvosmisleno je potvrđeno da su naše snage bezbednosti reagovale, ali, u kom obimu i kako, niko detaljno o tome ne izveštava.

Šta je od ovih informacija tačno a šta ne, teško je u ovom momentu raći, ali se dve stvari mogu sa sigurnošću konstatovatii, a to je da su incidenti sve  učestaliji i drugo da najveći mediji ili zaobilaze ovu temu, ili daju mlaka saopštenja o tome.

Da je realnost sigurno drugačija od onoga kako se u javnosti plasira, govore sve češće pojave fotografija i snimaka sa terena koji se mogu videti na društvenoj mreži.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR