Glas Javnosti

SVAKO VREME NOSI SVOJE BREME: Vremešnog dekicu zavela pa ’zaludela’ konobarica mlađa od njega 50 godina! Završio na zatvorskoj psihijatriji zbog ljubavi

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ovo je priča o Siniši Vukiću (71) iz sela Krušce kraj Niša, koji se po stare dane zaljubio u devojku mlađu od sebe čak 50 godina. U početku je izgledalo lepo i teklo glatko, sve dok nisu raskinuli, a potom kreću Sinišini jadi.

Sinišu je, prema njegovoj priči, sa dvadesetogodišnjom devojkom upoznao jedan šofer. Neko vreme joj se bezuspešno udvarao, da bi na kraju devojka ipak pristala na vezu sa starijim muškarcem. Zabavljali su se godinu dana i Siniša je uživao u vezi. Za to vreme, obzirom da je devojka lošeg materijalnog stanja, Siniša joj je kako kaže redovno pomagao novčanim sredstvima- redovno i uredno je beležio koliko i kada joj je davao, pa kako sam tvrdi, sada postoje i materijalni dokazi o njenom dugu prema njemu u ’tefteru’.

Nakon godinu dana veze, konobarica je našla novog dečka, a sa Sinišom je raskinula.

On ovaj rastanak nije mogao da prihvati jer mu je devojka već bila prirasla za srce.

Nakon raskida je nastavio da je zove, šalje poruke, a sukob je kulminirao nakon što je sačekao na autobuskoj stanici nakon čega je usledila žučna rasprava.

Devojka je posle ovog incidenta Sinišu prijavila policiji zbog uznemiravanja, dok deka tvrdi da je nije uznemiravao.

Ne dešava se često da neko završio iza rešetaka zbog strasne ljubavi prema osobi koju nikada nije povredio, a upravo to je zadesilo Sinišu.

Njegova advokatica Sandra Rajković kaže da je to odluka Osnovnog suda u Nišu.

-Siniša nije loš čovek. Kao i mnogi, temperamentan je, ali daleko od toga da je nasilan. U poslednjem razgovoru rekao mi je da se gorko kaje što je sve tako ispalo. Njemu je određeno lečenje u zatvoru i ne zna se do kada će trajati. Na lekarima je da procene kako teče lečenje i kada može na slobodu- rekla je Sandra Rajković.

Siniša je pre boravka u beogradskom Centralnom zatvoru bio i u duševnoj bolnici u Gornjoj Toponici.

 

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR