Glas Javnosti

Sutra na Adi Ciganliji MUP organizuje radionice za decu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Posetioce manifestacije očekuje niz zanimljivih igara, a predviđene su i simbolične nagrade

U okviru projekta „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će u subotu, 2. septembra na Adi Ciganliji organizovati druženje sa decom kojoj će kroz edukativne radionice približiti rad policije, ali i ukazati na osnove bezbednog ponašanja.

Deca i roditelji imaće priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo, ali i da savladaju veštine bezbednog ponašanja u saobraćaju i vanrednim situacijama, saopštio je MUP.

Cilj radionica je da se kod dece podigne svest o štetnosti i posledicama nasilnog ponašanja u stvarnom i digitalnom svetu, da im se ukaže kako da prepoznaju različite vidove nasilja i diskriminacije, ali i da se informišu o načinima pomoći, podrške i zaštite.

Tokom druženja, koje će biti organizovano na travnatom delu prekoputa Lidla, sa Makiške strane, od 10 do 17 sati, mališani će, uz asistenciju pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, imati priliku da se penju na veštačku stenu i uživaju u vatrogasnoj peni.


Posetioce manifestacije očekuje niz zanimljivih igara, predviđene su i simbolične nagrade, ali i druženje sa roniocima Žandarmerije, pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave kriminalističke policije, saobraćajne policije, Uprave policije i Policijske uprave za grad Beograd.
Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva roditelje da sa decom dođu na Adu Ciganliju da zajedno i bezbedno započnemo novu školsku godinu - navedeno je u saopštenju MUP-a.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR