Glas Javnosti

STRUJA SPRŽILA JEZIK Perjanice srpske elektro mreže ćute i uživaju u foteljama (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ozbiljna energetska kriza u Srbiji se nastavlja. Kako stvari stoje, čak se i pogoršava, jer je, nakon ranijeg ispadanja iz sistema Termoelektrane “Nikola Tesla”, prema informacijama “Glasa” havarija se dogodila i u Termoelektrani “Kostolac”.

"Glas" je zbog novih havarija u elektromreži Srbije poslao pitanja Ministarstvu rudarstva i energetike, odnosno ministarki Zorani Mihajlović.

Pitali smo, između ostalog, o čemu se konkretno radi, kolike su razmere havarije u “Kostolcu”, šta bi mogao biti uzrok, kakve su posledice po potrošače, da li je i koliko njih zbog toga ostalo bez struje, šta se čini kako bi se problemi rešili, kada se može očekivati njihovo rešavanje, da li će neko odgovarati.

Simboličnih, 13 pitanja kao i ministarki Mihajlović, postavili smo i Javnom preduzeću “Elektroprivreda Srbije” i njegovom v.d. direktoru Miloradu Grčiću.

Da podsetimo, “Glas javnosti” je i na samom početku energetske krize, kada su nastali veliki problemi u termoelektranama “Nikola Tesla” uputio niz pitanja Ministarstvu rudarstva i energetike i “Elektroprivredi Srbije”. Odgovore još nismo dobili.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR