Glas Javnosti

STRAVIČNO : Pedofil ispred škole u Zemunu nudio prevoz deci, roditelji prestravljeni, hitno se oglasila škola

Društvo
Autor: Glas javnosti

U Osnovnoj školi "Sonja Marinković" u Zemunu proteklih dana vlada velika panika zbog informacije da je navodno pedofil ispred školskog dvorišta nudio prevoz devojčicama

Uznemireni roditelji počeli su da dovode i odvode decu u školu, ali se ovako značajna vest, ipak, sporo širila školom, jer roditelji nisu o tome zvanično obavešteni.

Nepoznati muškarac je u nekoliko navrata stajao ispred škole i navodno nudio deci prevoz koja su ga uplašeno odbijala, a o neprijatnosti su izvestili roditelje koji su se prestravili.

- Od prošle nedelje ponovo dovodim dete u školu iako je četvrti razred. Od drugih roditelja smo čuli da se oko škole mota neki sumnjivi muškarac i da škola to zna ali nam niko ništa nije rekao. Preplašena sam kao majka, ne mogu da zamislim da mi dete ne ide bezbedno u školu - rekla je majka koja je želela da ostane anonimna, a čije dete ide u "Sonju Marinković".

Ona je zatim dodala da je iznenadila uprava škole.


- Posebna je priča što nas niko nije upozorio da razgovaramo sa decom o tome i kažemo im da se pripaze, a čuli smo da škola ima i njegovu fotografiju - šokirana je ova majka i kaže da jedino zna da ustanova ima školskog policajca ali da joj nije poznato da li je tu u obe smene.

U blizini škole zaustavili smo još jednog roditelja, kome je, takođe, poznata priča o "sumnjivom muškarcu", te kaže da su isto počeli da dovode svoje dvoje dece u školu.

- Frapirani smo bili, uopšte nismo hteli da razmišljamo o tome da nam deca idu sama u školu dok ne čujemo šta se dešava. Užasnuti smo kao i ostali roditelji iz našeg odeljenja. To smo čuli još prošle nedelje i roditelji o tome uglavnom pričaju po grupama ali to je sve. Supruga i ja nismo nikoga sumnjivog videli, ali smo čuli da je škola prijavila to policiji - kaže otac dvoje dece, ne želeći da otkriva svoje ime.

Pozvana je i direktorka Osnovne škole "Sonja Marinković", Jasmina Filipović, koja je potvrdila da je izvesni muškarac prijavljen policiji od strane ustanove, ali da nikakve povratne informacije nisu dobili.

- Prošle nedelje smo prijavili policiji slučaj, nisu ga uhvatili, utvrdićemo tek šta se dešava, ništa konkretno zasad ne znamo - poručila je kratko direktorka škole - prenosi 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR