Glas Javnosti

STRAŠNO! ŽENA UMRLA POSLE OPERACIJE SMANJIVANJA GRUDI U BEOGRADU: Došla iz Nemačke da se operiše! EVO OD ČEGA JE PREMINULA!

Društvo
Autor: Glas javnosti/Kurir

Branka Vasović (49) preminula je 16. decembra posle operacije smanjivanja grudi u privatnoj ordinaciji "Dušanović" u centru Beograda!

Ona je došla iz Nemačke, gde je radila kao medicinska sestra da bi se operisala i smanjila grudi iz medicinskih razloga, tj. problema sa kičmom.

Zaposleni iz klinike pozvali su Hitnu pomoć kada je ona izgubila svest u večernjim satima. Hitna je započela reanimaciju čim su stigli, ali je Branka preminula na putu do Urgentnog centra, koji je veoma blizu ordinacije.

- Ćerki je osoblje klinike reklo da je operacija protekla u redu. Međutim, kada je žena mogla da stane na noge, krenula je do kupatila i tu se srušila. Sve se dešavalo kasno uveče oko 23 sata tog 16. decembra. Pozvali su hitnu pomoć - kaže izvor.

Hitna pomoć je, prema saznanjima Kurira, odmah započela reanimaciju, ali je već na putu do Urgentnog, koji uopšte nije daleko od te ordinacije, bilo jasno da su ženi šanse za preživljavanje ravne nuli.

- Pacijentkinja je dovezena do Urgentnog intubirana i priključena na respirator, sa braunilom u ruci. Odmah je prebačena u službu reanimacije, gde su primenjene sve mere nastavka reanimacije, ali nažalost lekari Urgentnog su mogli samo da konstatuju smrt - kaže izvor.

Policija je obaveštena, obavila je uređaj, a slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i Ministarstvu zdravlja.

Plućna embolija uzrok smrti

Uzrok smrti žene (49), preminule posle operacije smanjivanja grudi, 16. decembra, na privatnoj klinici u Beogradu, je plućna embolija, nezvanično se saznaje.

Srpkinja koja je došla iz Nemačke srušila se kada je posle operacija ustala i krenula ka kupatilu. Hitna pomoć ju je prevezla u Urgentni centar, gde su lekari, uprkos velikim naporima da je spasu, mogli su samo da konstatuju smrt.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo je obdukciju i toksikološki nalaz. Istraga o ovom slučaju je u toku.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR