Glas Javnosti

‘STRAŠNA’ MILICA TRAGAČICA DOBILA OTKAZ: Pobednica kvizova živi od MINIMALCA sa biroa, NIKO NEĆE DA JE ZAPOSLI, a njena životna priča POČINJE U IZBEGLIČKOJ KOLONI! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Milica Jokanović, "strah i trepet" kviza "Potera" i pobednica kviza "Slagalica" živi od minimalca za nezaposlene koji dobija sa biroa jer je proglašena tehnološkim viškom.

Mlica Jokanović, najopasniji "Tragač" u kvizu "Potera", dobila je rešenje u firmi u kojoj je radila da je tehnološki višak. Diplomirana pravnica i šampionka kvizova otkrila je da je od juna ove godine nezaposlena.

Otkad je dobila rešenje da je "tehnološki višak" na birou je i živi od minimalca.

- U kompaniji u kojoj sam radila smo su mi saopštili da firma ima problema i postala sam višak. Radni odnos mi je prestao 30. juna i od tada sam nezaposlena. Preživljavam od minimalca koji dobijam sa biroa. Uporno tražim posao. Poslala sam CV na nekoliko adresa u nadi da će me neko zaposliti. Volela bih da nađem posao u struci - rekla je Milica i otkrila da joj je jedini poslovni angažman trenutno u kvizu "Tragač".

 

- Nemoguće je da se izdržavate od učešća u kvizovima. Oni su samo hobi i izvor neke dodatne zarade - kaže MIlica nadajući se stalnom zaposlenju.

Inače životni put Milice Jokanović nije bio nimalo lak. Milica je detinjstvo provela u bosanskom gradu Zenici, a s početkom sukoba na prostoru bivše Jugoslavije morala je da se preseli u Beograd.

Kako je sama više puta rekla, njen pokojni otac je bio istoričar i preneo joj je ljubav prema znanju koje je od nje načinilo pravog eruditu.

Inače ova vrsna pravnica u jednom intervjuu ispričala je da u svemu ima majčinu podršku.

Milica je jednom rekla kako je sama naučila da čita i piše gledajući legendarni kviz Brojke i slova.

Inače, Milica je osvajač čuvenog kviza Slagalica a ljubav prema kvizovima ne napušta je već i dalje traga za novim znanjima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR