Glas Javnosti

STANODAVCI DIGLI CENE KIRIJA I NA PERIFERIJI GRADA: Narod se buni - 350 evra za stan u Krnjači? To je bezobrazluk! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dolaskom stranca u našu zemlju iskoristili su i stanodavci sa periferije grada, pa tako recimo za stanove u Krnjači, Višnjici, Ovči, traže i više od 350 evra, što stanari oštro osuđuju!

Tako je jedan oglas za stan od 35 kvadrata u Krnjači izazvao raspravu na društvenim mrežama.
- Izdajem stan u Krnjači, 35 kvadrata, odvojena spavaća soba, zastakljena terasa. Stan je na prvom spratu, u prizemlju zgrade je prodavnica.
 

U blizini Dom zdravlja, škola, vrtići privatni i državni. Grejanje je na struju, etažno (stan ima svoj kotao), mada smo se mi grejali na klimu jer nam je bilo isplativije mnogo. Sve od tehnike je ispravno, a bojler i mašina za sušenje veša su još uvek u garanciji. Trenutno je u stanu besplatan internet, ali samo do 01.02.2023.god. Cena je 350 evra plus depozit u visini jedne kirije. Obavezan ugovor - navela je jedna žena u opisu oglasa za stan na društvenim mrežama i dodala da traži odgovorne ljude koji bi duže vreme stanovali u njenom stanu.

Mnogi korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na njen oglas, s obzirom da traži nerealnu cenu za tu lokaciju.

- Pre neku godinu je 35 kvadrata u Krnjači bilo 150-180 evra. Strašno - navodi se u jednom od komentara.
Pojedini smatraju da je realna cena kirije za ovaj stan 200 evra.

- Stan je pristojan, svakako. Ali je isto tako u Krnjači. 350 evra samo za stanarinu u Krnjači je, u najmanju ruku, bezobrazluk. Za 35 kvadrata? I sve je okej, poskupelo je sve, svi sve znamo, ali ima li neke granice? - upitala je jedna korisnica društvenih mreža.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR