Glas Javnosti

STANJE NA PUTEVIMA: Kamioni na prelazu Šid čekaju četiri sata, evo gde ima snega

Društvo
Autor: Glas javnosti

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, čekaju četiri sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, kamioni na prelazu Gradina, takođe na izlazu, čekaju 90 minuta, a na Horgošu i Batrovcima jedan sat.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

Snega ima na putevima

Najopterećeniji putni pravci u Srbiji prvog i drugog prioriteta održavanja, ovog jutra su prohodni i na njima nema snega.

Glas javnosti/Arhiva
foto: Glas javnosti

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", stanje na ostalim putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Novog Pazara i Vranja, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR