Glas Javnosti

SRPSKI DŽEK TRBOSEK: Ubio je i silovao 14 žena na prostoru bivše Jugoslavije!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Miodrag Stole Tifunović dobio je nadimak Džek Trbosek jer je bio opčinjen likom i delom ovog svirepog i širom sveta poznatog serijskog ubice. Trifunović je ubio i silovao 14 žena.

Serijskim ubicom se službeno smatra osoba koja je počinila tri ili više ubistava, međutimm FBI smatra da su serijske ubice one osobe koje su počinile dva ili više ubistava koja su se dogodila zasebno, a ubica je delovao sam.

Miodrag Stole Trifunović
 
Miodrag Stole Trifunović dobio je nadimak Džek Trbosek zbog opčinjenosti njegovim likom i delom. Stole je obožavao priče o njemu, a ujedno je obožavao Balzakovu knjigu “Golišave priče” u kojoj su mu bili fascinantni pohotni likovi.

Trifunović je silovao i ubio 14 žena, a smatra se da je sve počelo jer je njegov otac u kuću dovodio žene sumnjivog morala i terao svoju suprugu da mu peva dok ga druge žene seksualno zadovoljavaju.

Stole je, kako je prenešeno, u detinjstvu sanjao kako se prikrada prostitutki, hvata je za vrat, davi je i potom siluje. Kao 15-godišnjak silovao je 12-godišnju devojčicu.

Pre nego što je u kasnijim godinama postao ubica i krenuo u svoj krvavi pohod, Stole je ukrao periku, brkove, bradu i odela iz stana glumca Milivoja Mavida Popovića.

Prvo ubistvo počinio je 31. januara 1948. godine, a nakon toga je dobio nadimak “Fantom sa Zvezdare”. U proleće i leto 1948. počinio je nekoliko zločina….

Da situacija bude još bizarnija, jednoj preživeloj devojci je recitovao svoju poeziju. Da nije zazirao ni od čega pokazuje i činjenica da je ubio sestru svoje žene.

Uhapšen kad je počeo da ubija muškarce
 
Policija ga je uhapsila kada je počeo da ubija muškarce, svoje saradnike sa kojima je pljačkao prodavnice i kuće.

Nakon što je završio u zatvoru Stole je presudio sam sebi. Iz zatvorskog kreveta je iščupao dve šipke. Oko vrha jedne šipke zamotao je deo čaršava i nabio je sebi u usta, a drugom šipkom je sebi probio srce.

“Ubistva su mi pričinjavala zadovoljstvo”
 
Počinio je dva teška ubistva, a kako je sam naveo ona su mu pričinjavala zadovoljstvo. 1982. godine ubio je doktorku Ludmilu Broliš u njenom zagrebačkom stanu. Predstavio joj se kao majstor za struju kako bi ga pustila u stan, a onda je odmah skočio na nju, oborio je na pod i zadavio rukama… Kasnije je priznao kako je u tom trenu osećao zadovoljstvo.

Njegova druga žrtva bila je njegova tetka koju je ubio 1983. godine. Nakon što je došao u njen stan, uzeo je sekiru i udario je u potiljak tupim delom. Nakon što se srušila na pod zadavio ju je rukama i krpom. Rekao je da je i tad osetio zadovoljstvo i da mu “ni najmanje nije žao žrtava”.

(Izvor:Dnevno)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR