Glas Javnosti

SRBLJANOVIĆ protiv VOJTEHOVSKI! 'Te 2001. kao VODITELJICA TV PINK davala si podršku SLOBI u CZ-u'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Serija "Porodica" o poslednjim danima pred hapšenje Slobodana Miloševića, podigla je veliku buru u javnosti, a polemike na temu šta je od svega prikazanog istina, ne prestaju ni nakon poslednje epizode ovog serijala.

Tako se dramska spisateljica sada obrušila na, kako ju je nazvala, opozicionu prvakinju, Tanju Vojtehovski, zbog njenog komentara na samu seriju a posedno na onaj deo gde fiktivni lik, urenik medijske kuće Kostić, kaže mladoj pripravnici "Koga boli k...c šta je istina"!

– Opoziciona prvakinja Tatjana Vojtehovski, seriju “Porodica” kritički posmatra. Ona kaže “Koga boli k***c šta je istina?” i ovim citatom iz same serije objašnjava da autori nisu dovoljno kritički opredeljeni prema Miloševiću. A te 2001. godine, u junu, dok je Milošević sedeo u Centralnom zatvoru u koji su ga jedva strpali, Vojtehovski se, kao voditeljica televizije Pink, osvrnula na ovu temu. U emisiji povodom Cecinog rođendana, a zajedno sa njom i “Kapetanom Draganom”, složila sa svojim trećim gostom Sergejem Trifunovićem u njegovoj odbrani Miloševića – istakla je Srbljanović i dodala:

– Sergej je rekao: “Ja čika Slobu ne bih dirao. Ja sam jedan od njegovih najvatrenijih obožavalaca”. Ceca je dodala: “Pa dobro, svi smo”. Kapetan Dragan je rekao: “Naravno”. Vojetehovski zaključila: “Bravo!” Uprkos svim takvim ljudima, dve nedelje kasnije, a uz neopisive napore i užasnu kampanju demonizacije Đinđića, koju je, na kraju, platio glavom, Milošević je pak bio izručen Hagu. U tom slučaju, da se poslužim i ja citatom iz serije: “Koga boli k***c?” Evo, mene – zaključila je ona.

Sa druge strane, Vojtehovski je prethodno objavila tvit sa pomenutom scenom.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR