Glas Javnosti

SRBIJA OBELEŽAVA DAN POLICIJE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Srbija je danas obeležila Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije a centralnoj manifestaciji prisustvovao je ceo državni vrh.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je na svečanosti rekao da su danas predstavljeni tehnika, oružje, oprema i obuka pripadnika MUP-a, i poručio je da je za svu tu opremu i oružje koje imamo najzaslužnij predsednik Vučić.

On je poručio da ocekuje od najmlađih pripadnika MUP, koji su danas polozili zakletvu, da dočekamo da ih zovemo najboljima.

Vulin je rekao da predsednik Vučić, kada u teškim vremenima i na teškim mestima bude branio istinu, treba da se seti kakva sila stoji iza njega.

Ministar je poručio mladim pripadnicima MUP da paze na svaku reč zakletve kako bi tome bili dosledni u izvršavanju zadataka.

Poručio je da čuvaju čast i obraz svakog čoveka, da poštuju radnog čoveka i da mlade generacije požele da se priključe policiji.

- Ničije bogatstvo nije takvo da se pred njim ponizite, budite veći od najvećih, manji od najmanjih - rekao je Vulin i naveo da nema jačeg od srpskog policajca i pozvao ih sve da poštuju reč koju su dali.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR