Glas Javnosti

SPREMA SE KONTRAMITING, NEMA VREMENA ZA REŠAVANJE GORUĆIH PROBLEMA: U Krnjači građani imaju „JEZERO“, ali ne i pijaću vodu! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Stanovnici Krnjače već mesecima imaju ogromnu rupu u kojoj se bukvalno napravilo jezero, niko od nadležnih institucija ne rešava problem, a situacija je sve gora.

Ovo jezero i rupa je u Krnjači već desetak dana.

Nastala je tako što su radnici došli da rade na kanalizacionoj mreži, međutim da bi iskopali samo jedan deo, kako bi sredili kanalizacioni otvor napravili su ovu gromnu rupu.

Prema rečima građana prvi radovi u Krnjači počeli su još u novembru mesecu, međutim poslednjih desetak dana stoji ovde rupa koja otežava pristup kako stanvonicima ovde tako i automobilima, pa čak u jednoim trenutku ni kola Hitne pomoći nisu mogla da priđu, kada se jedan deka upravo zbog ovih radova okliznuo.



Miloš Rusić ističe da su se u toj sada izmešale i fekalije iz okolnih septičkih jama, navodeći da ovaj problem ne može da se reši ni sa investitorima ni sa podizvođačima.


„Radovi su u ovoj ulici počeli još u novembru mesecu prošle godine, oni se odvijaju nekom dinamikom nama nepoznatom, niti možemo da utvrdimo kako oni to rade. Mnogo je kvarova i oštećenja na vodovodnoj mreži, uskraćeni smo za neki normalan život i funkcionisanje , oštećen je put , trotoar, majke sa kolicima ne mogu da prođu.


Prema njegovim rečima situacija je čak bila još gora, bilo je čak tri puta veće jezero, čak su dva dovorišta bila poplavljena.

„Ovo je kulminacija, mi ostajemo bez vode na svaka dva dana, ovo ovde je stvarno poslednji stepenik koji mi više ne možemo da trpimo i ovo je neka naša reakcija. Mi smo ostali u nedelju bez vode, u ponedeljak smo tek dobili vodu, to je poslednji slučaj i pre toga smo dan-dva ostajali bez vode“, rekao je Rusić.

On ističe da su iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije najmanje krivi, da je problem u izvođačima radova. Stanovnici Krnjače, kako navodi, obraćali su se svima i gradonačelniku Beograda i opštini i niko, ističe, nije odgovorio ni na jedan mejl.


Glas javnosti/N01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR