Glas Javnosti

VELIKI PROBLEM ZA KLUB: Partizan nema gde da trenira, niti da igra utakmice

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Vaterpolo sezona je počela i srpski klubovi igraju na domaćoj i evropskoj sceni... Međutim, VK Partizan ne može da bude miran jer njegov bazen jednostavno ne funkcioniše u kontinuitetu. Uvek nešto iskrsne što remeti treninge i utakmice.

Banjica, prostor koji je odavno dodeljen crno-belima kao njihov domaći teren, krpi se godinama, a sada je došlo do novih problema - konkretno kvara filtera zbog čega bazen nije za upotrebu od jula meseca. 

Utakmica Partizana i Vojvodine, 1. oktobra, je pod znakom pitanja. 

Alarmantno saopštenje


Crno-beli klub je, pod vinjetom alarmantno, odlučio da ukaže javnosti na situaciju.


"Bazen SRC „Banjica“, godinama steciste evropskih, svetskih i olimpijskih šampiona, trenutno je prazan i njegova budućnost je neizvesna. Nažalost, od 26. jula, bazen je van funkcije zbog kvara na filterima, prema izjavi nadležnih organa. Ovakva situacija nije prihvatljiva za klub kao što je Partizan, bilo da se radi o mlađim kategorijama ili prvom timu.

Partizan je čak i tokom ratnih vremena proizvodio igrače koji su osvajanjem odličja, u juniorskim i seniorskim selekcijama, naciju činili ponosnom. Sad, dok je prvenstvo u toku, a prvi meč na domaćem terenu zakazan je za 1. oktobar, hitno molimo nadležne organe i sve one koji mogu da pomognu da bazen poprave i napune vodom što je pre moguće.

Ovo je ključno kako bismo osigurali da naša deca i članovi prvog tima budu spremni za sezonu, a klub nesmetano nastavio da proizvodi buduće olimpijske šampione. Vreme je da zajedno radimo na ponovnom uskađivanju sa vaterpolo tradicijom i radosti koju donosimo naciji“, poručuju iz Partizana, a prenos "Mozzartsport".



Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR