Glas Javnosti

Zvezdin trener čestitao Božić na srpskom (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Crvene zvezde na Badnji dan su, pomalo neočekivano, poraženi u Ljubljani od Cedevita Olimpije u 15. kolu ABA lige. Crveno-bele je očigledno stigao umor posle sjajnih pobeda u Evroligi nad Fenerbahčeom i Partizanom, pa su u Sloveniji “ostali bez goriva” u završnici.

To je bio tek drugi poraz ekipe Janisa Sferopulosa u regionalnom takmičenju, pa i dalje imaju dve pobede više (13-2) od prvih pratilaca Partizana (11-4) i Cedevite (11-4). 

Dan posle poraza u Ljubljani, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos oglasio se na društvenim mrežama i čestitao svima najradosniji hrišćanski praznik Božić.





Kao što vidite, Grk se odlučio da na srpskom čestita Božić čime je još jednom oduševio navijače. Od kako je seo na klupu Crvene zvezde, Sferopulos je izgradio sjajan odnos sa navijačima, medijima, generalno javnošću... Pleni njegova mirnoća, spremnost da izađe u susret pristalicama crveno-belih, a veliki plus “zaradio” je i činjenicom da je počeo da uči srpski jezik.

U poslednje vreme, svaku priliku koristi da kaže nešto na srpskom, a i redovan je na društvenim mrežama i u stalnom kontaktu sa pratiocima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR