Glas Javnosti

VLAHOVIĆ O POREĐENJU SA RONALDOM: Nemojmo preterivati!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dušan Vlahović, srpski fudbaler, ističe da zadržava smirenost na terenu, kvalitet koji je često naglašavao Maks Alegri, njegov trener u Juventusu.

Nedelja uveče je bila ispunjena uspesima za Vlahovića, koji je postigao dva pogotka u pobedi Juventusa protiv Lećea rezultatom 2:0.

Novinari su nakon ovog meča počeli da prave paralelu između Vlahovića i Kristijana Ronalda.

"Nemojmo preterivati", odgovorio je Vlahović na poređenje sa sa Portugalcem:


"Srećan sam što sam mogao da pomognem timu. Bez saigrača ne bih postigao golove. Nadamo se da ćemo tako nastaviti", dodao je Srbin.

Alegri se više puta trudio da smiri mladog fudbalera i podstakne opuštenost u njegovoj igri.

"Uvek sam miran, samo možda moje emocije izgledaju malo drugačije na terenu. Uspeli smo da pobedimo na teškom gostovanju protiv ekipe koja ovde nije izgubila četiri utakmice. Ovo je važna pobeda za nas. Uspeli smo pre svega da sačuvamo mrežu".


Iako se bliži važan derbi protiv Intera 4. februara, Vlahović trenutno ne želi da razmišlja o tom meču.

"Ne razmišljamo o tome. Idemo utakmicu po utakmicu. Sledeća je Empoli. Onda ćemo razmišljati o Interu".

Ove sezone, Vlahović je postigao 11 golova, nadmašivši prošlogodišnji učinak kada je bio strelac deset puta. Ovaj napadač nastavlja da se ističe svojim performansama na terenu.

"Fizički sam u dobroj formi, jednostavno je. To je jedina razlika. Čuvam se, jedem dobro, dobro spavam, sve što sam radio i prošle godine, s tim što sam, hvala Bogu, sada fizički dobro. Nadam se da ću ovako nastaviti", zaključio je Vlahović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR