Glas Javnosti

SPISAK ULICA KOJE SE ZATVARAJU: Poznato kuda će da prolazi spasovdanska litija

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sugrađani bi trebalo vozila da izmeste iz navedenih ulica do sutra u 16 sati, a kako se navodi, vozila koja do tada ne budu izmeštena sa predmetnih deonica biće uklonjena

Pojedine ulice u Beogradu biće sutra zatvorene za motorni saobraćaj zbog održavanja spasovdanske litije.

Tako će od 16 do 20 sati za motorni saobraćaj biti zatvorene ulice Admirala Geprata i Dobrinjska, od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata, dok će od 17 do 20 sati privremeno biti zatvorene deonice ulica Kneza Miloša, Kralja Milana, Trg Slavija i Bulevara oslobođenja do Hrama Svetog Save, kako bi se omogućio prolazak učesnika litije, prenosi Tanjug.


Osim toga, sutra od 16 do 20 sati biti izvršeno i zauzeće parking mesta u Dobrinjskoj ulici, na potezu od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata, kao i u Ulici admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Ulice kneza Miloša zbog poštovanja bezbednosnih protokola i potreba organizacije Spasovdanske litije, saopšteno je iz Beokom servisa.

Sugrađani se mole da svoja vozila izmeste iz navedenih ulica do sutra u 16 sati, a kako se navodi, vozila koja do tada ne budu izmeštena sa predmetnih deonica biće uklonjena.
Spasovdanska litija će početi u 18 sati u Ulici kneza Miloša kod Vaznesenjske crkve odakle će se kretati Ulicom kralja Milana preko Trga Slavija, a zatim kroz Bulevar oslobođenja do Hrama Svetog Save.

Kako bi se učesnicima omogućio neometan prolazak, vozila koja saobraćaju na linijama javnog gradskog prevoza biće privremeno zaustavljana na trasi Spasovdanske litije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR