Glas Javnosti

SPISAK NASTUPA NA TRGOVIMA ZA DOČEK 2023. : U SRBIJI VOJAŽ, BEOGRADSKI SINDIKAT, DANICA CRNOGORČEVIĆ, HARIS DŽINOVIĆ...

Društvo
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Koncerti u Novom Sadu biće organizovani na tri lokacije

Beograd i Novi Sad najavili su besplatne programe za doček Nove godine na više lokacija u gradu, dok će gradovi poput Novog Pazara i Subotice, umesto za koncerte, novac nameniti za lečenje dece i decu bez roditelja.

Novogodišnje veče u Beogradu, ispred Skupštine Srbije, u 20 časova otvoriće DJ Mike Ride, nakon koga će nastupiti Zera, Gazda Paja, Nući i Vojaž, dok će odmah nakon ponoći na binu izaći Teodora Džehverović.

Besplatan program u Beogradu biće organizovan i na platou ispod Starog savskog mosta, gde će od 20.30 nastupiti Marko Luis, Jelena Tomašević i Željko Joksimović.

Koncerti u Novom Sadu biće organizovani na tri lokacije, a glavna bina biće ispred Beogradske kapije ispod Petrovaradinske tvrđave, gde će od 21 čas nastupiti slovenačka a-kapela grupa Perpetuum Jazzile, britanski bend Kosheen i DJ Biesmans.

U Podgradju tvrđave, na Trgu Prote Mihaldžića u 22 sata nastupiće engleska hip hop grupa Stereo MCs, a od 23.30 beogradska reperka Mimi Mercedez, dok će na bini u Štrosmajerovoj ulici program početi u 22 sata nastupom benda Monohrom, nakon kojih će nastupiti i bendovi Repetitor i Obojeni Program.

Na Trgu kralja Milana u Nišu, građani će Novu godinu dočelati uz bend Crne mambe i folk pevača Harisa Džinovića, dok će na Đačkom trgu u Kragujevcu nastupiti bendovi Tribe i Divlje jagode.

Na centralnom gradskom trgu u Čačku nastupiće Željko Vasić, na Zlatiboru grupa Beogradski sindikat, etno pevačica Danica Crnogorčević i trubački orkestar Dejana Jevdjića, a u Vrnjačkoj banji Tropico Bend.

U Leskovcu će nastupiti lokalni bend Savršen dan i trubači, u Zrenjaninu bendovi Francuska sobarica, Uroš i nejaki i Jimi Hendrix tribute band Electric Universe, dok će u Zaječaru pevati Alen Ademović.

Koncerata neće biti u Užicu, Novom Pazaru, Subotici, koji su najavili da će troškove organizacije javnog dočeka preusmeriti na decu bez roditelja, mlade i lečenje dece, a javnog dočeka neće biti ni u Vranju, Kruševcu, Valjevu, Jagodini...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR