Glas Javnosti

Šokantna smrt u "Simpsonovima": Odlazak omiljenog lika (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Redovni gost “Moovog bircuza” umro je u birtiji čiji je redovan gost bio još od prvih epizoda

Simpsonovi” su u novoj epizodi, emitovanoj proteklog vikenda, “ubili” Lerija “Barsku mušicu”. 


Redovni gost “Moovog bircuza” umro je u birtiji čiji je redovan gost bio još od prvih epizoda popularne serije 1989. godine.

Homer, Mo, Leni i Karl u poslednjoj emitovanoj epizodi o luckastoj porodici iz Springfilda, prisustvuju Lerijevoj sahrani, gde shvataju da su znali vrlo malo o njemu s obzirom na broj godina koliko su se poznavali. Homer se stoga pita da li su oni možda “užasni ljudi”.Lerijeva majka je u govoru na sahrani pomenula upravo redovne goste omiljene springfildske birtije.

Pepeo na "posebnom mestu"

- Moj Lorens je uvek pričao o svojim najboljim prijateljima, momcima iz "Moovog bircuza” - nakon čega ih je ohrabrila da priđu i kažu nekoliko reči o njemu.

Homer, Mo, Leni i Karl dobijaju zadatak da Lerijev pepeo odnesu na njegovo “posebno mesto” – Sereniti Fols, nakon što im je njegova majka poklonila grupnu fotografiju na kojoj su zajedno sa njim.

Iako je bio tih lik koji nije ključan za glavne tačke zapleta serije, Leri se redovno pojavljivao u “Moovom bircuzu” od prvih epizoda, što je njegovu smrt učinilo značajnom za brojne obožavaoce “Simpsonovih”, piše NME, prenosi Headliner.

Glas javnosti /D03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR