Glas Javnosti

ŠOK U JUTARNJEM! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO - Šapić javno tražio od Marića da odgovori na JEDNO PITANJE pa pomenuo RAZVOD!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pred TV kamerama prozvao Milomira Marića zbog jedne njegove nedavne izjave.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić nedavno je gostovao kod Milomira Marića u jutarnjem programu i tada je od njega tražio da mu u lice kaže gde se on to nalazio u vreme kada se u školi "Vladislav Ribnikar" dogodila pucnjava, pošto, kako je rekao Šapić, Marić očigledno bolje od njega zna gde je on bio.

Youtube/printscreen
foto: Glas javnosti
  • Gde si se ti nalazio kada se desila tragedija u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar?, upitao je Marić na početku Šapića.
  • Ja ću iskoristiti tebe da pitam gde sam se nalazio pošto sam te slušao u emisiji kako si rekao cinično i zajedljivo kako je gradonačelnik bio na nekoj dalekoj destinaciji. E sad ja tebe pitam u prisustvu gledalaca, pošto ti očigledno bolje od mene znaš gde sam ja bio, sad slobodno preda mnom reci koja je to daleka destinacija. I šta sam ja to radio dok se u Srbiji dešavao masakr.
  • Ja sam bio obavešten da nisi u Beogradu kada se to desilo, a ja sam malo dodao daljinu.
  • Jesi li malo dodao? A je l to bilo primereno?, upitao je Šapić.
  • Nije bilo primereno ali sam se pitao gde si.

"U redu je što si se pitao. Situacija je takva da nema mesta za zajedljivost, ciničnost i sve ono što je bilo poslednjih sedam dana u izobilju u našim medijima. Bio sam sa svojom ženom i decom. Moja žena već osam godina živi i radi u inostranstvu. Ja o tome nikad nisam pričao. Ona nije želela da živim ovde dokle god se ja bavim politikom. Mogao sam da se razvedem, ali tada bi decu viđao još manje. I kad god mogu ja idem kod žene i dece. Bili su prvomajski praznici. Bio sam tamo, oni nisu mogli da dođu. Ja o svojim privatnim stvarima ne pričam ako si primetio. Moja deca, manje-više, rastu bez mene jer je to bila njena odluka. Neće da bude gospođa ministarka, gradonačelnica, predsednica opštine. Ona ne živi holivudski život. Ona tamo radi, bori se sa dvoje dece. Tu i tamo nam neko pomogne od familije. Dokle god se ja budem bavio ovim poslom ona neće da bude ovde, ne želi da deca nose taj krst. To je njena odluka koju sam ja mogao da prihvatim ili ne. Ali deca su maloletna i ja izbora nemam. Prvi put to kažem ovde kod tebe jer me je pogodio način na koji si to rekao", rekao je Šapić.

printscreen/ instagram
foto: Glas javnosti

Potom se osvrnuo i na to da je u toj istoj emisiji kada je Marić rekao kako je Šapić na nekoj dalekoj destinaciji, gostovao i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

"A tada je u emisiji bio i Nebojša Krstić. Ta ljudska nula je sedela ovde kod tebe i kao dramatično se pitala gde sam to ja a onda si ti na to malo dodao kako ti to umeš. Dve rečenice o njemu. Taj čovek je osam godina bio uz skute nekadašnjem predsedniku države, bio mu najbolji prijatelj, učestvovao u svim odlukama koje je on donosio. Pa ajde da su se razišli, nego ga je pljuvao na najgori mogući način. I taj čovek danas brani Vučića. Nek je Vučiću sa srećom kad ga takav čovek brani", rekao je Šapić.

Podsetimo, Šapić je objasnio povodom kritika da se nije pojavljivao u javnosti posle tragedije u OŠ" Vladislav Ribnikar" da postoje momenti kada mora da se stane i da postoji nešto što je iznad svakog rejtinga.

printscreen
foto: Glas javnosti

"Čitava javnost sedam dana lešinari iako je elementarna tradicija da kad neko premine izjavite saučešće, ponudite pomoć i da se nakon toga sklonite i utišate", rekao je Šapić, saopšteno je iz Gradske uprave.

On je naveo da je istog dana izjavio saučešće porodicama i rekao da će pomoći na svaki mogući način, dodajući da o tome nije želeo javno da govori jer je bilo neprimereno.

Glas javnosti / M40S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR