Glas Javnosti

SLUČAJ KOVAČEVIĆ:  Evo šta nam je izjavio njegov advokat Borivoje Borović, a reakcija na vest o premlaćivanju devojke bila je veoma interesantna!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Zašto je Miladin Kovačević bio jači od Ustava, onda kada ga je srpski Konzulat spašavao iz Amerike, još uvek nikom nije poznato.

 

Da li je nečiji sin, ili štićenik takođe je pitanje bez odgovora, a spekulacija nema..samo činjenica da je igrao košarku u Americi, što opet ne može svako, tek tako, ne pričamo o talent, da ga je zaštitio nepostojeći član Ustava i srpski Konzulat. Možda je u pitanju bila samo nepromišljenost srpskih diplomata, koju su posle smenjivanjem platili  konzul i vicekonzul u Njujorku?

-Naš konzulat je napravio neverovatnu grešku, skandal, i državni problem pa smo platili da nam Ameri ne bi je*ali mater! Tamo je ipak pravna država, rekao je kratko za Glas Javnosti advokat Vladimir Gajić.

Pokušali smo da uzmemo izjavu od Borivoja Borovića, tada zakonskog zastupnika Miladina Kovačevića, koji je nakon suđenja radio kod njega i kao mladi pripravnik, tako je barem najavljivano za medije. Interesantno je to što je, kada smo mu rekli da zovemo zbog njegovog bivšeg klijenta, odmah pitao šta je ovaj uradio, kao da je pretpostavio o čemu se radi.. Ipak..

-U Crnoj Gori  sam, verujte da ne znam ništa o tome, čim dođem u Beograd daću vam izjavu, obećao nam je Borović. Na poslatu poruku da nam ipak pošalje komentar, kada sazna detalje, nije odgovorio.

Kontaktirali smo i Vuka Jeremića da bi nam pojasnio koja je to nepostojeća odrednica Ustava tada štitila Kovačevića, kako je rekao, budući da su nakon te njegove izjave eksperti ga demantovali i rekli da ne postoji i zašto su tada bili smenjeni konzul i vicekonzul u Njujorku. Ipak, nije nam se javio.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR