Glas Javnosti

SLEDEĆE NEDELJE, VIŠE DELOVA BEOGRADA BIĆE BEZ VODE, SPREMITE ZALIHE! Objavljen spisak, proverite da li JE VAŠA ULICA na njemu

Društvo
Autor: Glas javnosti

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće od ponedeljka do subote planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Stari grad. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

5/6. jun – od ulica Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazija, Kneza Mihaila do Pariske ulice;

6/7. jun – u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Jug Bogdanovom, Sremskom, Knez Mihailovom, Pariskom, Karađorđevom (do Brankovog mosta) i Bulevarom vojvode Bojovića;

7/8. jun – u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Francuskom, Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i Knez Mihailovom;

8/9. jun – u delu opštine Stari grad ispod Ulice cara Dušana prema Dunavskoj ulici, Dunavskom keju i naselju „25.maj”;

9/10. jun – u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Kralja Milana, Terazijama, Francuskom, Dunavskom, Vojvode Dobrnjca i Takovskom.

Radovi
foto: privatna arhiva

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Palilula

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u ponedeljak od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Branka Miljkovića, Šator planine, Đoka Pavićevića, Suvopoljskoj i okolnim ulicama.

Rakovica i Čukarica

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Rakovica i Čukarica, od ponedeljka u 20 sati do utorka u 8 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama i naseljima: Naselje Cerak, Ulica kneza Višeslava, Ulica Luke Vojvodića, Ulica pilota Mihaila Petrovića i Ulica Slavka Rodića.

Umanjen pritisak u istom periodu osetiće potrošači u Ulici vidikovački venac i u naseljima Labudovo brdo i Petlovo brdo.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR