Glas Javnosti

Školska godina u OŠ "Vladislav Ribnikar" ZAVRŠIĆE SE 2. JUNA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Od ponedeljka, 5. juna, svi učenici škole “Vladislav Ribnikar”, sastajaće se u OŠ “Sveti Sava” - u popodnevnoj smeni, gde će imati aktivnosti koje će biti osmišljene za njih

Na posebnom sastanku u Predsedništvu Srbije dogovoreno je da se školska godina u OŠ “Ribnikar” završi 2. juna, jer je to jedino rešenje, kako je navedeno, za izlazak iz krize.

Danas su se u Predsedništvu Srbije sastali Milanka Negić - majka devojčice Sofije Negić, koja je stradala u masakru 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar”, Bojana Nedeljković - zamenica predsenika Saveta roditelja, predstavnici svih relevantnih državnih ustanova i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Instagram printscreen
foto: Glas javnosti

Na sastanku je dogovoreno da se školska godina u OŠ “Vladislav Ribnikar” završava se 2. juna.

Od ponedeljka, 5. juna, svi učenici škole “Vladislav Ribnikar”, sastajaće se u OŠ “Sveti Sava” - u popodnevnoj smeni, gde će imati aktivnosti koje će biti osmišljene za njih.

U delu škole, u koji se ulazi iz Ulice Kralja Milutina, biće napravljen memorijalni centar, kao sećanje na sve žrtve strašnog masakra, što je inicijativa koju je pokrenula Milanka Negić.

Kako saznajemo, bojazan roditelja oko uspeh dece i ocena, biće rešen na najbolji mogući način po decu, koja ni na koji način neće biti oštećena.

Glas javnosti / T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR