Glas Javnosti

SKIDAO SE GO I POKAZIVAO POLNI ORGAN! Gradski funkcioner u epicentru neviđenog seks skandala

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nikola Radević je bio pomoćnik gradonačelnika Kraljeva za omladinu i sport, a danas je razrešen nakon skandala koji je procureo u javnost.

On je u poznatom kraljevačkom kafiću dobacivao devojkama, skidao se go i pokazivao polni organ, neke gošće seksualno uznemiravao, pa ga je na izlasku iz lokala sačekao mladić koji ga je "propisno prebio", izvestio je danas portal Nova o događaju u Kraljevu.

Kada se slavlje završilo, Radeviću je, kada je izašao na ulicu prišao mladić koji je bio u lokalu i gledao bahato i bezobrazno ponašanje pomoćnika gradonačelnika za omladinu i sport i počeo da ga bije. Radević nije mogao ili nije bio u stanju da pruži otpor, a nisu mu pomogle ni partijske kolege, pa je završio na ulici sa povredama arkade, rebra i ključne kosti, a mladić se udaljio sa lica mesta.

Sutradan je usledila uzbuna, pojavio se veliki broj inspektora i policajaca, počela je istraga. U okviru istrage, kako tvrdi izvor Nova, uzeti su i snimci kamera za video nadzor iz lokala. Na tim snimcima se videlo šta je Radević radio, između ostalog i njegova striptiz tačka i pokazivanje "ponosa" devojkama, kao i saletanje gošći lokala. Na neki način, taj video snimak je odgledala i vrhuška SNS i iz Beograda je stiglo naređenje da se ceo događaj "gurne pod tepih" a da snimak ni po koju cenu ne sme da završi u medijima.

Navodno je zbog celog skandala ugrožena čak i pozicija sadašnjeg gradonačlenika Kraljeva Predraga Terzića, čiji je Radević najbliži saradnik,piše Nova.

BONUS VIDEO: Jednostavne cake da se ne ugojite tokom praznika…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Trt u 06.01.2022 16:59:59 h
     0 

Kakva dileja