Glas Javnosti

SKANDAL: Vladimir Kostić SANU - kancer koji se otkriva u terminalnoj fazi

Društvo
Autor: Glas javnosti

U medicini je dobro poznato da je zloćudnim tumorima nekada dovoljno i svega mesec dana da zahvate čitav organizam i dovedu ga u terminalnu fazu.

Kakva je tek situacija, kada jedan od najpodmuklijih i najzloćudnijih tumora u srpskom javnom prostoru, kao što je dugogodišnji prominentni eksponent lidera neokolonijalizma Džordža Soroša, Vladimir Kostić čitavih osam godina upravlja institucijom kao što je SANU, sa mogućnošću da uđe u njene najsitnije pore, korumpira i obezbedi plaćenu podršku preko koje bi doživotno, što lično, što preko svojih saradnika predsedavao SANU.

O Kostićevom zloćudnom karakteru, kada se njegovo kancerogeno delovanje ne uoči na vreme, najbolje govori to što je svojevremeno prikriveno pripreman da nasledi Tomislava Nikolića na mestu predsednika Srbije, kako bi zajedno sa svojim saradnicima sa zajedničkog Soroševog kazana, podelio Srpsku naprednu stranku i omogućio povratak na vlast političkih snaga koje je Soroš doveo na vlast 5. oktobra 2000. godine.

Ove perfidne Kostićeve planove i njegovu planiranu političku karijeru, čiji bi isključivi cilj bio da vrati Srbiju u udvorički i sluganski položaj prema zapadnim centrima moći, pokvarilo je svojevremeno otkrivanje kancera u ranoj fazi – odnosno njegovog blagonaklonog stava prema samoproglašenoj kosovskoj nezavisnosti i spremnosti da šiptarskim teroristima pokloni vekovna srpska ognjišta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR