Glas Javnosti

SKANDAL! VAUČERI ZA DECU, MARKETINŠKI TRIK! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

S obzirom na to da je grad Beograd počeo s podelom vaučera, roditelji su hitali da iste preuzmu. Obično se razmišlja šta se za novac u iznosu od 6.000 dinara može pazariti, ali pre se razmišlja šta je to što je detetu potrebno.

Spisak za kupovinu bude dugačak, a roditelji se nadaju da će uspeti nešto više da obezbede svojoj deci.

Kao mama, rešila sam da obiđem radnje u kojima vaučere mogu da iskoristim, i razmišljala šta bi najviše moje dete obradovalo. Na putu prema radnjama, bacih se u razmišljanje i kreiranje kombinacija, šta s čim mogu da uparim, koju boju da izaberem, koji model.

Međutim, kada stigoh u jednu od radnji u kojima sam mislila da iskoristim vaučer za svoje dete, pomislih da su mi naočare zamaglile, pa najjasnije ne vidim cene. Pitanje koje sam postavila sebi jeste ,,Koji komad ovde mogu da pazarim?”


(foto:Glas javnosti)
 
Pitam se, da li je neko pri podeli vaučera, kao i određivanju iznosa za isti, razmišljao da iste vaučere iskoristi za svoje dete, ukoliko ga ima. Da li je realno da jakna za dete od 11 godina košta 21. 999,00 dinara, duks 7. 899,00 dinara, čizme 32.499,00 dinara, ski-pantalone 7.499,00 dinara, ako izostavimo kapu i grejače za uši, čija je cena 2.999,00 din.

Za one artikle koje svrstavamo u pristupačniju robu, moraćete da doplatite sitnih 1000 dinara, pa se pitamo ko je tu kome pomogao.



Sve ovo ne bi bilo toliko obeshrabrujuće da mi kao roditelji nismo ograničeni u izboru prodavnica, te da barem imamo priliku da obiđemo više radnji i pronađemo artikle koji najviše odgovaraju dodeljenom budžetu. Koliko je poznato poklon vaučere je moguće iskoristiti samo u sledećim prodavnicama: "Sport Vision", "Sport Vision Kids", "Sport Vision Outlet", "Buzz", "Run `n More" i "Extra Sports".



Ako uzmemo u obzir činjenicu da pakovanje pelena košta 2.300,00 dinara, a mesečno su za dete od godinu i po potrebna dva pakovanja, možemo da se zahvalimo gradu što je roditeljima  koji imaju bebe, omogućio vaučere koje nemaju gde pametno da iskoriste.



Vi kao roditelji sami procenite da li su potrebniji vaučeri koje jedino možemo da iskoristimo u par prodavnica sa visokim cenama, ili je roditeljima potrebniji novac pa da s njim raspolažu kako im odgovara. Naravno, plate su visoke, pa su nam ovakvi pokloni dobrodošli.




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR