Glas Javnosti

SKANDAL U AUTOBUSU NA NOVOM BEOGRADU! Kontrolorka tukla putnicu po glavi aparatom za čitanje kartica, a onda je čupala za kosu! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vest da je kontrolorka pretukla putnicu na stajalištu "Arhiv" u Novom Beogradu, širi se društvenim mrežama, pošto je Beograđanka postavila fotografije povreda

Napad se desio u prepodnevnim časovima, a reagovala je i policija. Iz "Busplusa" kažu da se incident dogodio, ali i da se utvrđuju sve okolnosti nemilog događaja. Putnica je u objavi na instagramu napisala da je bila u autobusu na liniji 88 koji saobraća od Novog Železnika ka Zemunu.

- Navodno sam je okrznula cipelom po nogavici ili sam je izgazila, ne znam. A onda me je izgurala iz autobusa na stanici "Arhiv" i tukla me aparatom za čitanje karata po glavi. Udarila me sedam puta, čupala mi kosu...Još se i drala na mene, a niko od prisutnih nije hteo da mi pomogne. Tamo su bili muškarac i žena i mislim da su i oni bili kontrlori, molila sam tog čoveka da mi pomogne, ali bezuspešno,. Onda sam pozvala policiju - stoji u objavi.

Iz "Busplusa" potvrđuju da se incident dogodio, ali da će se tačni detalji znati tek kada slučaj bude rasvetljen, pišu Novosti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR