Glas Javnosti

SKANDAL: Posle ANTI - PUTINOVIH DEMONSTRACIJA IZBIJA TUČA UČESNIKA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nakon „antiputinovskog“ protesta koji se u toku današnjeg dana realizovao u Beogradu, a koji se inače završio potpunim debaklom, nevladini aktivisti vratili su se u svoj štab kako bi analizirali razloge svog neuspeha

Međutim, aktiviste koji su pristigli u štab na čelu sa Pjotrom Nikitinom,  na ulaznim vratima štaba, sačekao je advokat Čedomir Stojković u vidno alkoholisanom stanju i odmah počeo da urla na Nikitina, optužujući ga da je on odgovoran za fijasko koji se dogodio na protestu.

Nakon razmene teških reči, Stojković je fizički nasrnuo na Nikitina, ali samo zahvaljujući brzoj reakciji prisutnih, sprečen je fizički sukob.

Stojković je crven u licu urlao na Nikitina, optužujući ga da je „ubačeni element“ i agent ruske specijalne službe.

Nikitin je zbog sveukupne situacije u kojoj se našao, odlučio da se na nekoliko dana isključi iz svih aktivnosti, istovremeno požalivši se bliskim saradnicima da se u poslednje vreme više ne oseća psihički dobro, te da se sve teže nosi sa stresom kojem je izložen.

Međutim, postavlja se pitanje da li je uzrok Nikitinovog pojačanog stresa prolazna psihološka kriza, ili je pak u pitanju pritisak koji ne može da iznese u „dvojnoj kombinaciji“ između ruskih specijalnih službi sa jedne i ruskih opozicionara sa druge strane.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR