Glas Javnosti

SKANDAL NA TELEVIZIJI NOVA S: Voditelj MENTALNOG RAZGIBAVANJA usred emisije DAO OTKAZ, skinuo bubicu i NAPUSTIO STUDIO! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Popularna emisija Nove S "Mentalno razgibavanje" danas je ostala bez jednog od dvojice voditelja.

Voditelj Darko Mitrović jutros je uživo u programu dok je išla njegova emisija "Razgibavanje" Nove S. dao otkaz.

Pretpostavlja se da je glavni razlog otkaza stavovi koje je prethodnih dana iznosio o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.
 
Mitrović se u emisiji obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima i rekao da oni mogu slobodno da rade šta žele da je kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da spreči ovo i da od njih čuje u čemu je bio problem u jučerašnjoj emisiji.

-Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, dodao je Mitrović i onda  uživo prozvao Brankicu Stanković, Jovanu Gligorijević, Antonelu Rihu i Ivana Ivanovića navodeći da su oni urednici:

yt

-Pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, ja sad dajem oktaz i doviđenja, rekao je Mitrović posle čega je ustao sa stolice skinuo slušalice i bubicu i izašo iz studija na zaprepašćenje drugog voditelja koji je sve nemo posmatrao.

Nakon što je reako šta je imao, Mitrović je bacio bubicu ustao i izašao iz studija

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava koje protiv vakcinacije u emisiji “Mentalno razgibavanje” iznosi voditelj Darko Mitrović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR