Glas Javnosti

U Požegi protest za novinara Nove: Sine, ovo je za tebe! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

U organizaciji prijatelja i porodice novinara portala Nova.rs Vojislava Milovančevića, koji je povređen tokom sinoćnjeg protesta u Beogradu dok je izveštavao sa terena, u rodnoj Požegi će večeras biti održan protest pod neformalnim nazivom "Sine ovo je za tebe".

Protest se organizuje zbog brutalnog napada na našeg novinara, kojeg su huligani sa kapuljačama sinoć udarili bokserom u glavu dok je izveštavao o demonstracijama ispred Narodne skupštine.

Kako je našem portalu kazao kum Milovančevića Miroslav Tamburić, protestu će da se pridruže i roditelji studentkinje iz Požege Vanje Vulović koja je preksinoć povređena na demonstracijama ispred Skupštine.

“U Požegi je preksinoć bio protest, sinoć nije i nismo sigurni da će to da se nastavi, pre svega zbog situacije oko koronavirusa. Međutim, ono što se sinoć desilo Voji je bilo okidač za večerašnje okupljanje, a mi ćemo sutra da idemo u Beograd.,” kazao je Tamburić.

Građani se večeras sastaju na trgu u Požegi, a planirano je da im se tokom protesta obrate majka Vojislava Milovančevića, lokalni aktivista, kao i neko iz porodice studentkinje Vanje Vulović.

(Izvor: Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR