Glas Javnosti

SINDIKAT POLICIJE O KOVID PROPUSNICAMA: TO JE NEUSTAVNO I NELEGITIMNO!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sindikat zaposlenih policije objavio je saopštenje u kojem tvrdi da je zahtevanje kovid propusnica, neustavno i nelegitimno.

- Da razjasnimo onima koji slušaju nelegitimne političare, struku, medije oko pridržavanja nekakvih mera koje nemaju nikakvu obavezu shodno Ustavu Republike Srbije: Da razjasnimo onima koji slušaju nelegitimne političare, struku, medije oko pridržavanja nekakvih mera koje nemaju nikakvu obavezu shodno Ustavu Republike Srbije: Svaka prisila od bilo koga da posedujete nekakve Kovid propusnice, nosite maske, radite PCR test, primate vakcine direktno krši članove 21.24.25 i 46 Ustava Republike Srbije, pri tom lice koje vrši prisilu direktno vrši krivična dela iz članova 128 ( Povreda ravnopravnosti ), 135 ( Prinuda ), 359 ( Zloupotreba službenog položaja ), 387 ( Rasna i druga diskriminacija ) i povlači krivičnu odgovornost. - navodi se u saopštenju, gde se taksativno dodaje:

⦁ Kovid propusnice su neustavne, po zakonu niko ne može i ne sme da zna vaše zdravstveno stanje, niti vas pitati za njega, osim vašeg lekara ili sudije u postupku.

⦁ Kovid propusnice su neustavne, po zakonu niko ne može i ne sme da zna vaše zdravstveno stanje, niti vas pitati za njega, osim vašeg lekara ili sudije u postupku.⦁ Nikakvi Kovid redari nemaju zakonsko ovlašćenje da vam traže nekakve propusnice, da znaju da li ste vakcinisani ili ne, kao i da traže na uvid ličnu kartu.

⦁ Pripadnici komunalne milicije, službenici inspekcija, ukoliko pišu bilo kakve prekršajne naloge za naplatu novčane kazne direktno krše članove 21.24.25 i 46 Ustava RS i vrše krivična dela po članovima 128.135.359 i 387 KZ, u ovakvim slučajevima od pripadnika komunalne milicije ili inspekcije uzeti podatke i istima podneti krivične prijave po kojima su tužioci dužni da postupe, ukoliko ne postupe , protiv tih tužioca će se podneti krivične prijave u ovakvim situacijama svi građani mogu se obratiti Sindikatu Zaposlenih Policije, dostaviti potrebne podatke i Sindikat Zaposlenih Policije će protiv svih odgovornih podneti krivične prijave.

⦁ Za vlasnike objekata važi isto pravilo, ukoliko komunalni milicajci, inspekcija napiše prekršajne naloge za nepoštovanje nelegitimnih mera, protiv istih podneti krivične prijave.

⦁ Veliki broj nas zna da će se održati skup podrške za De Fakto legitimitet Privremenoj skupštini naroda dostojnog Srbije, tada će se postaviti tužioci i sudije koji će raditi po Ustavu RS i zakonima, procesuirati sve političare, tužioce, sudije, svakoga iz bilo kog ministarstva, medija  ko je prekršio Ustav RS i zakone i učestvovao u krivičnom delu protiv čovečnosti, neće biti zaštićenih.

De fakto legitimitet Privremene skupštine naroda dostojnog Srbije, potvrde Slobode i pobede svakog zla u Srbiji zavisi samo od nas kao naroda.

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR