Glas Javnosti

SIMPSONOVI OPET PREDVIĐAJU: Važno je samo pratiti znake, sledeći ključni datum je 5.maj

Društvo
Autor: Glas javnosti

Slučajnosti postoje? Simpsonovi su, ne prvi put, svojim epizodama predvideli budućnost. Slika koja kruži društvenim mrežama govori u prilog tome. Epizoda iz 1998. godine govori o petom maju ove godine.

Američka animirana serija „Simpsonovi“ stekla je reputaciju kao sitkom koji je predvideo velike događaje, kao što su izbor Donalda Trampa za predsednika SAD, pobuna na Kapitol Hilu, let milijardera i biznismena Ričarda Brensona u svemir, napad na kule bliznakinje, Ledi Gagu na Superbolu, pandemiju korone, epidemiju ebole...


Simpsonovi su izgleda opet na neki način predvideli rusko-ukrajinsku krizu i to još pre više od 20 godina. Davne 1998. godine epizoda govori o našem vremenu, tada predalekoj budućnosti i spominje se peti maj 2022. godine.

Zabrinjavajuće paralele potvrdio je i producent serije Al Džin na Tviteru.

„Vrlo sam tužan što moram da kažem da ovo nije bilo teško predvideti“ tvitovao je Al Džin, producent serije „Simpsonovi“.

„Mrzim o tome da pričam, ali rođen sam 1961. godine, tako da sam 30 godina života proživeo sa Sovjetskim Savezom. Za mene je ovo nažalost više norma nego predviđanje. Samo smo mislili da će stvari krenuti loše.Istorijska agresija zapravo nikad ne nestaje i morate biti super oprezni. 1998., kada je ova scena emitovana, bio je to možda zenit američko-ruskih odnosa objasnio je Džin u intervjuu za „Hollywood Reporter“.

A ono šta nam sledi, ledi krv u žilama.

U onome što sledi u daljim epizodama je... Američki predsednik ubija svoju ženu, a njegovo mesto zauzima prvi ženski predsednik Amerike.

Invazija NLO.

Zombi apokalipsa. Određeni burgeri će biti "zaraženi" i svako ko ih bude pojeo pretvaraće se u zombija.

Napad modernih robota na civilizaciju.

Virtualnu realnost.

I na kraju brisanje ljudske civilizacije. Kometa koja leti pravo na nas.

U crtaću su uspeli da izbegnu apokalipsu, ali da li ćemo i mi? Pitanje je.


Zbog ove slike iz crtaća, ostaje nam da sa zebnjom isčekujemo peti maj.


Da li će 5.5.2022. biti sudnji dan?




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR