Glas Javnosti

Saša Mirković otkriva: Dragan Buljošević je na nelegalan način postao direktor RTS-a!

Društvo
Autor: Glas javnosti/ SIA

Najuspešniji estradni menadžer u regionu i vlasnik “Hype produkicije” Saša Mirković progovorio je o sukobu sa RTS-om i direktorom te javne kuće, medijske, Draganom Buljoševićem.

Zbog svih nepravilnosti koje su primetili na ovogodišnjem „Izboru za pesmu Evrovizije“, Saša Mirković i Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, tužili su čelnike RTS-a, na čelu sa direktorom Draganom Buljoševićem i urednicom zabavnog programa Oliverom Kovačević.

Međutim, ovaj slučaj dobio je novi epilog kada je Buljošević sada tužio estradnog menadžera i vlasnika „Hajp“ produkcije za navodnu klevetu, a Mirković je otkrio da je on time samo sebi naštetio.  

 Rado ću se sresti na sudu sa gospodinom Buljoševićem, tužio me je za klevetu, pa jedva čekam da mi objasni i dokaže šta sam to slagao. Otvoreno sam govorio o nepravilnostima i muljačinama koje su se dešavale na RTS-u, a kako bismo se izborili za svoja prava, Lukas i ja smo se obratili i odeljenju za visokotehnološki kriminal – rekao je najpre Mirković.  


– Ovo mu nije trebalo jer će se sad saznati i prljavštine koje narod o njemu nije znao. Znate onu: „Nije majka tukla Muju što je išao da se kocka, nego što se vadi?“. Jedan direktor RTS-a da ima ovako niske poteze, meni je to nečuveno. On je čovek zreo za penziju, mislim da je Olivera Kovačević direktor iz senke. Oni godinama traju tim trange frange kombinacijama, ali konačno je vreme da im se neko suprotstavi – objašnjavao je Mirković i otkrio od kada datira njegov sukob sa Draganom i Oliverom.

– Podsetiću gospodina Buljoševića da je 2015. godine postao direktor na nelegalan način. Ja sam se tada kandidovao, ali moj papiri su nestali i on je dobio tu poziciju. Oni mene ne vole jer iza mene stoje rezulati. Tu istu Evroviziju kojom se diče sam jedini ja, sa Marijom Šerifović, doveo u Beograd. Da ne pričam o drugim uspesima koje sam postigao, zbog toga sam im ja najveća pretnja –
objasnio je Saša i istakao da na rukovodeća mesta treba da dođu novi, mlađi ljudi.  


 – Oni gledaju samo svoju korist. Na RTS treba da dođe mlađa postavka ljudi, neko ko će pružiti narodu program kakav je planirano da taj kanal ima. Trebalo bi da postoji kvalitetan program za decu, sportski program, politički, edukativni… nadam se da će REM da preispita sve sumnjive radnje i da će oni konačno biti smenjeni – zaključio je on.  

Saša Mirković nedavno je na sudu dobio spor protiv Olivere Kovačević i dokazao da je Megaton jedini vlasnik Beovizije. Piše SIA

BONUS VIDEO


OBDUKCIJA UBIJENE DEVOJČICE (2) IZ ZAJEČARA: Dete je imalo više povreda glave i rascep jetre, a OVO JE BILO KOBNO

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR