Glas Javnosti

ŠARMANTNA BAKA POBRALA SVE SIMPATIJE PUBLIKE! Društvene mreže bruje o Ružičinom učešću u kvizu Potera

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Baka Ružica Berić (78) glavna je tema na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg emitovanja njenog učešća u kvizu Potera.

Ružica je bila jedina dama sinoćnjeg četvoročlanog tima i ujedno jedini takmičar koji je stigao do poslednjeg dela kviza. Ovo je njeno drugo učešće u Poteri.

Ono što je privuklo pažnju gledalaca jeste šarm ove vremešne gospođe.

Kako je rekla, ujutru voli da čita versku literaturu, dok joj uveče najviše gode krimi romani.

Nakon prvog kruga pitanja, Ružica je, nezadovoljna brojem osvojenih poena bila jako stroga prema sebi, tvrdeći kako se obrukala i kako će joj se svi smejati zbog pogrešnih odgovora.

Način na koji je kritikovala svoje učešće u kvizu bio je toliko simpatičan i emotivan da su čak i voditelj i tragač morali da se uključe u raspravu.

Kako je rekla Ružica, prošli put je u prvoj rundi pokazala veće znanje te je umesto 40.000 dinara koliko je osvojila sinoć, prošli put zaradila čak 80.000.

Bez obzira što su voditelj Jovan Memedović i tragač pokušavali da je opuste i ublaže situaciju koju je ova baka veoma ozbiljno shvatila, ona je nastavila da insistira na tome kako se obrukala i kako će joj se svi smejati, pogotovo što je omašila odgovore na pitanja iz 'struke' .

-Ma nemojte da pričate svašta- govorila je Ružica.

A desilo se upravo suprotno, ova nadasve šarmantna i zanimljiva baka pobrala je sve simpatije publike, a i za znanje koje je pokazala u kvizu zaslužila je aplauz i priznanje.

Jer dok brojni njeni ispisnici rade neke druge stvari ili ne rade, Ružica nema problem da se u poznim godinama pojavi na televiziji i takmiči sa mnogo mlađim učesnicima.

Ružice svaka čast.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR