Glas Javnosti

Saradnja Grada Beograda i Crvenog krsta

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Grad Beograd podržava akciju dobrovoljnog davanja krvi gradskog Crvenog krsta Beograda i finansiraće dezinfekciju prostora za realizaciju te akcije u narednom periodu, izjavila je gradska sekretarka za zdravstvo Vera Dražić.

Kako je sinoć preneo Beoinfo, planom Crvenog krsta Beograda i Zavoda za transfuziju krvi za narednu nedelju predviđeno je da svi dobrovoljni davaoci i oni koji žele da pomognu mogu da daju krv na sledećim lokacijama:

U utorak, 21. aprila, na Novom Beogradu (stari Merkator, transfuziološki autobus, od 10 do14 časova) i Zemunu (Savska 2, od 7 do 16 časova).

U sredu, 22. aprila, krv je moguće dati u Barajevu (Dom kulture, Miodraga Vukovića 2, mala sala, od 9 do14 časova), Mladenovcu (Centar za kulturu , Vojvode Putnika 7, od 9 do14 časova) i Zemunu (Crveni krst, Savska 2, od 7 do 16 časova).

U četvrtak, 23. aprila, ekipe Instituta za transfuziju biće na Čukarici (Požeška ulica, Dom zdravlja, autobus, od 10 do 14 časova) i Zemunu (Crveni krst, Savska 2, od 7 do16 časova).

U petak, 24. aprila, dobrovoljni davaoci krve će moći da daju krva na Novom Beogradu (Immo Outlet Center, autobus, od 10 do 14 časova, Obrenovcu (Crveni krst, Vojvode Mišića 176, od 9 do14 časova), Zvezdari (Gradska opština Zvezdara, autobus, od 10 do 14 časova) i Zemunu (Crveni krst, Savska 2, od 7 do16 časova).

Tanjug

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR