Glas Javnosti

Šapić osudio napad na radnika „Gradske čistoće”: "Nadam se da će delikventi biti adekvatno kažnjeni"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić osudio je bahati napad trojice mladića na radnika JKP „Gradska čistoća” u noći između subote i nedelje na Zelenom vencu.

Komunalni radnik je mladićima rekao da ne bacaju đubre po trotoaru nakon čega su oni nasrnuli na njega, šutirali su ga i vukli, dok je on pokušavao da se odbrani.


"Nedopustivo je da radnika Gradske čistoće, koji samo radi svoj posao, napadaju i ugrožavaju njegovu bezbednost na radnom mestu. Radnik im je rekao da ne bacaju đubre po trotoaru, što je potpuno normalna opomena ljudima koji ne poštuju red. Nadam se da će delikventi biti adekvatno kažnjeni i da se ovakve stvari više neće događati. Ne zaboravimo da Gradska čistoća radi svake subote, nedelje, danju, noću,

praznicima i po svim vremenskim nepogodama. Njihov rad moramo da poštujemo", rekao je Aleksandar Šapić.


Incident se dogodio naočigled prolaznika, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kome se vidi da je jedan od trojice napadača udarao radnika metlom, zatim se i bacio na njega. Ovo nije prvi incident i napad na radnika gradskih službi. Radnici „Gradske čistoće” su, uz vozače GSP-a, najčešće napadani i gotovo svakodnevno dobijaju uvrede, pretnje, a često i udarce.




Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR