Glas Javnosti

SABOTAŽA VEČITOG ZAMENIKA: Vučić i Orban u brzom vozu, a Vesić urušava tunel da otme ŠEST MILIONA EVRA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Predsedni Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban, ponosno su se vozili brzim vozom, ne sumnjajući o sabotaži Gorana Vesić. A večiti zamenik na kraju voznog tunela, odnosno na gredama tunela “Prokop”, postavio je višespratnicu svojih tajkuna koji su već uzeli 6.000.000 evra.

I tako brzi voz tutnji Srbijom, ali nas i ovaj "spori" muči. Međutim, Vesić je svojim prijateljima dozvolio da grade višespratnicu u Humskoj ulici, bez zvanične građevinske dozvole uz uzurpiranje zemljišta. Ipak se unapred od kupaca stanova uzelo šest miliona evra.

Iz Železnica Srbije je “Glasu”, na pitanje znaju li šta se događa u Humskoj i znači li im išta oštećenje tunela kroz koji putuje voz, stigao odgovor da to nije njihovo zemljište. A ko razmišlja onda da će kroz tunel propasti zgrada, pravo na brzi voz…

Od drugih nadležnih institucija, odgovora nema. I dalje aktuelni gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić - ne oglašava. Ko mari i to što su prekjuče sa gradilišta uklonjeni znaci zabrane izvođenja radova, a danas se postavlja pitanje da li je sve ovo Vesićeva sabotaža brze pruge!?
I tako, dok se Orban i Vučić snimaju i otvaraju brzu prugu, na drugom kraju grada tunel kroz koji prolazi voz se urušava i preti da odnese živote ljudi. Ko će se u vlasti urazumi i shvati ozbiljno ovaj problem koji je režirao Vesić?

Podsećanja radi, u Humskoj 10 se, bez građevinske dozvole planira gradnja zgrade za koju je iskopan temelj, a stanovi su već prodati za 6.000.000 evra. 
Tu investiciju započela je firma "Avala invest" doo, a sve sa saglasnošću večitog zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, na kojeg se, kako tvrde komšije, poziva vlasnik firme i naziva ga bratom.
Čija je naša zemlja, čije su pruge, vozovi i zemljišta, sve je to upitno.
Ali, naši su naši životi i ne sme se dozvoliti da se izgube zarad hira večitog zamenika i njegovih igrarija kojima filuje svoj novčanik.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR