Glas Javnosti

SABIRAJU SE TROŠKOVI DOČEKA NOVE GODINE! Otkriveno koliko košta Karleušina scenska garderoba (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nije prošlo ni 24 časa od dočeka Nove godine, sumiraju se troškovi za ovakav spektakl u jeku pandemije koronavirusa. Folk pevačica Jelena Karleuša nastupila je u novogodišnjoj noći pred oko 20.000 ljudi koji su posmatrali njen nastup ispred Narodne skupštine.

Karleuša je tokom večeri promenila čak tri različite odevne kombinacije.

- Prvi put pevam ispred Skupštine u svom gradu. Čujem da smo oborili rekord, da nikad nije bilo više ljude. Da ste srećni, da imate parica, da korona bude iza nas, da budete voljeni i da volite, da pevamo, da dugo budemo nasmejani. Da ste srećni, zaljubljeni, veseli, moja najveća životna želja je ispunjena, hvala vam što zajedno ulazimo u Novu Godinu. Ponosim se Beogradom, mi smo večeras centar sveta - rekla je Jelena i čestitala svima Novu godinu.

Svoj nastup je otvorila u kostimu sa belim detaljima i dodacima koji su podsećali na ledenice, pa su je mnogi prozvali "ledenom kraljicom". Nakon toga se presvukla u crveni kostim, koji je u jednom trenutku dopunila bundicom. Za kraj, ona je nosila zlatni triko sa interesantnim detaljem na glavi sa peruškama. 

karleuša odelo 

Izvor blizak pevačici otkrio je da Jelena nije sama finansirala kostime, već da je to deo dogovora sa dizajnerima koji žele da rade sa njom i koji žele da ona ponese njihove komade, prenosi 24seda.rs

Karleuša krila 

U pitanju su poznati kreatori, a samo bunde koje je Jelena ponela koštaju između 20 i 30 hiljada evra. 

Karleuša haljina 

Kada se sve sabere, svaki kostim pojedinačno, cena za njih je oko 60.000 evra, što je preko 7 miliona dinara.

 BONUS VIDEO: Milan Kalinić pao na FAJTERU: Ja sam dr*adžija

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR