Glas Javnosti
posta

Šabački zavod za javno zdravlje IZDAO UPOZORENJE: Pojavile su se LAŽNE POTVRDE O VAKCINACIJI, falsifikati se lako raspoznaju po jednoj stvari!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zavod za javno zdravlje Šabac obavestio je i upozorio javnost da su se pojavile lažne potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv korona virusa. Oni su istakli da se jednostavnom proverom QR koda može utvrditi da je reč o falsifikatima.

Građani koji budu posedovali lažnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida 19 snosiće krivičnu i svaku drugu odgovornost

 - Građani treba da znaju da se posle provere od strane carinskih službenika skeniranjem QR koda koji se nalazi na potvrdi o izvršenoj vakcinaciji, jasno uočava da je takva potvrda falsifikat - navode u svom obaveštenju iz ove ustanove.

Kako dodaju, građani koji budu posedovali lažnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida 19 snosiće krivičnu i svaku drugu odgovornost.

 - Zavod za javno zdravlje Šabac poziva sve žitelje Mačvanskog okruga da se vakcinišu na vakcinalnim punktovima u njihovom lokalnim samoupravama, svim vrstama vakcina protiv Korona virusa koje je obezbedila naša država, jer pored toga što će zaštititi svoje, zdravlje svojih bližnjih, kao i zdravlje zajednice, dobiće i jedinu pravno validnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19, koja će im omogućiti da putuju u inostranstvo bez dodatnih troškova. Čuvajte vaše zdravlje i novčanike - apeluju iz Zavoda.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR