Glas Javnosti

ROK ISTIČE SREDINOM MESECA: Na e-licitaciji nude se luksuzni satovi i dijamantski prsten

Društvo
Autor: Glas javnosti

Luksuzni satovi i jedan dijamantski prsten samo su deo robe koju će Carinarnica Beograd izložiti na prodaju putem elektronske licitacije zakazane za 18. novembar, a zainteresovani kupci od sutra u aplikaciji za e-licitacije mogu da pogledaju šta će se prodavati.

Najvredniji predmeti za koje će na ovoj e-licitaciji moći da se nadmeću zainteresovana fizička i pravna lica su prsten marke "Chopard" sa 1 većim i 18 manjih dijamanata i dva ručna časovnika poznatih brendova "Breitling" i "Rolex". Najvišu početnu cenu, od 2,9 miliona dinara, ima muški časovnik marke "Rolex".
Rok za prijavu i uplatu kaucije počinje u subotu 5. novembra u 7 časova i ističe 14. novembra u ponoć, piše portal Ekapija.

Termin za razgledanje robe je zakazan za četvrtak 10. novembra 2022. godine od 9:00 do 12:30 časova u magacinima Carinarnice Beograd.
- Za robu trgovačkog karaktera moći će da licitiraju samo pravna lica, pošto je reč o robi namenjenoj za dalju prodaju. Reč je o raznoj garderobi, kacigama za motocikle, mobilnim telefonima, muzičkoj opremi, ručnim časovnicima, izgubljenom prtljagu i nepreuzetim poštanskim paketima - navodi se u saopštenju Uprave carine.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR